SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Zalazak sunca iz snova

Uhvatite Vase snove. Uzivajte u fascinantnom zalasku sunca.

Sa zapadno orijentisane strane hotela pruza se nesvakidasnji i fascinantni pogled na beskrajan horizont. Neponovljivi i romantican zalazak sunca koji cete doziveti iz naseg hotela, na kratko ce Vas zamisliti da li sanjate, ili ste budni ili mozda sanjate budni… Ova poslednja definicija ipak najbolje opisuje ovaj ugodjaj i smiraj koji nam samo priroda na sebi svojstven nacin moze podariti.

Harmoland Aqua Park

Jedinstven dozivljaj na planini!

Uživajte u čarima zatvorenog Akva Parka, jedinstvenog te vrste u Srbiji. Bogat sadrzaj garantuje nesvakidasnju zabavu i avanturu prilagodjenu svim uzrastima. AquaLand ce se prostirati na povrsini od 1388 m2 zatvorenog i sa mogucnoscu otvaranja dela akva parka koji se nalazi u staklu.

Pokrecemo novu eru u poslovanju luksuznih hotela!

Harmonia Palace – 5* Hotel & Indoor Aqua Park

Vise o Akva parku

Nova Era

Prateci najzahtevnije svetske standarde u hotelijeristvu, gde je sve namenjeno gostu do najsitnijih detalja sa profesionalnim osobljem i nesvakidasnjim sadrzajima, od uzitka do poslovnih prilika, donosimo Novu Era i nove standarde na nasu najlepsu planinu – Kopaonik.

Jednostavno najbolje!

O Hotelu

Harmonia Palace predstavlja projekat koji ispunjava sve standarde hotela sa 5* prema uslovima propisanih od ministarstva turizma. Pazljivim projektovanjem stvorili smo reprezentativan objekat koji shodno svojoj velicini, sadrzini, svedenom luksuzu i nadasve organizaciji sa pravom nosi naziv Palace (Palata).

Harmonia Palace 5* sastoji se od dva bloka, koju se medjusobno povezani Recepcijom i luksuznim Wellness&Spa centrom.

Harmonia Palace 5* pazljivo je projektovan objekat najvise kategorije. Bogatom upotrebom kamena i drvenih obloga, sirokim staklenim otvorima sa kojih se pruza velicanstven pogled na obronke Kopaonika, staklenim terasama cini jedinstven objekat na Kopaoniku, kvalitetan i prepoznatljiv.

Uklopljen u reljefnu strukturu Kopaonika, arhitekte su se potrudile da ispune projektni zadatak koji je glasio „U Harmoniji sa prirodom“. Ovaj naizgled jednostavan projektni zadatak koji je stavljen pred nase arhitekte jeste sve samo ne jednostavan. Cilj je bio projektovati objekat koji ce se uklopiti u planinski ambijent, a koji svojim dizajnom treba biti uvek aktuelan. Kako bismo ispunili taj slozeni projektni zadatak, odlucili smo se za upotrebu sto prirodnijih materijala u eksterijeru i enterijeru.

Spojiti tradicionalno i moderno, uklopiti moderne elemente i tehnologije u tradicionalno strukturu, a povrh svega stvoriti zavidnu komunikaciju unutar i izvan objekta bio je cilj od samog starta.

Restorani i Barovi

Hotel Harmonia Palace raspolaze sa vise restorana i barova razlicitih namena i ponude.

Pored standardnog restorana koji se nalazi u prizemlju objekta sa bastom od preko 250 m2 u koji je namenjen za kako za ishranu gostiju na bazi svedskog stola, tako i za A-La-Carte usluge nacionalnih jela, objekat raspolaze impozantnim panoramskim A-La-Carte restoranom i vinskim klubom postavljenim na VII spratu objekta B bloka sa fascinatnim pogledom.

Pored ova dva restorana, gostima ce biti na raspolaganju i udobni Lobby bar kao i Pool bar namenjen gostima u Aqua parku i Wellness&Spa centru.

to-topto-top